Cégünkről

Uszodai és közületi medencegépészeti megoldások szakértője

20 éves szakmai tapasztalat, újszerű megoldások, megbízhatóság

Bár a Neptun Filter Kft.-t csak 2017-ben alapítottuk, alapkövét a szakmában eltöltött 20 éves tapasztalatunk adja. Cégünk tevékenységi köre a ma is működő Dinax Kft-ből vált ki. Diós András vízgépészeti és uszodagépészeti szakértő, ma már a Neptun Filter zászlója alatt nyújt ezeken a területeken szaktanácsadást.

Ezalatt a két évtized alatt számos uszoda elavult gépészetét újítottuk fel, melynek során a piac zöme számára megoldhatatlannak tűnő problémákra is megoldást találtunk. Újszerű megoldásainknak köszönhetően tartós partnerkapcsolatokat alakítottunk ki fürdőkkel, uszodákkal, wellness központokkal és hotelekkel.

A Neptun Filter büszke tagja a legszínvonalasabb hazai szakmai szervezeteknek, mint a  Magyar Uszodatechnikai Egyesület, a Magyar Fürdőszövetség, a Magyar Mérnök Kamara Fürdő és Uszoda Létesítmények Szakosztálya, illetve összehívás esetén a Szabványosítási Testület. Ezen túl pedig rendszeres látogatói vagyunk nemzetközi szakmai fórumoknak a világ minden táján.

Az iparágban technológiailag kiemelkedő gyártók képviseletét látjuk el, többek között az Evoqua Water Technologies, a Hexagone Manufacture SAS, a Stenner Pump Company, a Vendiplas UAB, a G.A. Murdock Inc. és Clack Corporation termékeit forgalmazzuk. Hiszünk a hosszú távú partnerkapcsolatokban, néhány partnerünkkel már 15-20 éve működünk együtt szorosan.

Cégtörténet

2017

2017-ben alapítottuk cégünket, mely a Dinax Kft.-ből vált ki. Szeptemberben felállítottuk raktárunkat és irodánkat. Az első két Defender perlit szűrőnket novemberben, Sárváron telepítettük, azóta is ez kínálatunk egyik legmeghatározóbb terméke. Szintén ezév novemberében indult az online értékesítés webshopunkon keresztül és elkészült a weboldalunk.

2018

2018 termékskálánk bővítéséről szólt. Elkezdtük együttműködésünk a Vendiplas uszodai bútorcsalád gyártójával, illetve az év végén a John Guest gyorscsatlakozók mellé felvettük kínálatunkba az amerikai Murdock termékcsaládot is.

2019

Alig telt el két év, mire korábbi irodánk túl szűknek bizonyult, így áprilisban egy új, tágasabb irodába költöztünk. 

2019-ben további két fontos partnerkapcsolatra tettünk szert a Swimsuit Dryer uszodai fürdőruha centrifuga gyártóval és a német EHA-val, akik uszodai szőnyegeink és uszodarácsaink beszállítói lettek.

2020

2020-ban raktárunkat is kinőttük, így egy nagyobb raktárhelyiségbe költöztünk. Sor került egy műhely kialakítására is, ahol a telephelyünkre behozott berendezések javítását, szervizelését végezzük.

Az év kiemelt projektje a Vadász utcai Belvárosi Sportközpontba való Defender szűrők telepítése volt.

Kapcsolat

Akár konkrét árajánlatra, szervizre, alkatrészre vagy tanácsadásra van szüksége, szakmailag felkészült csapatunk várja érdeklődését.

Iratkozzon fel
szakmai hírlevelünkre!

Értesüljön újdonságainkról! Csatlakozzon uszodai és közületi medence gépészeti szakmai közösségünkhöz a hírlevelünkre történő feliratkozással!