Fürdőruha centrifugák

Uszodai kiegészítő termékek

Fürdőruha centrifugák

Professzionális SWIMSUIT DRYER fürdőruha centrifuga strandokra, fürdőkbe, wellness központokba

Az apró kényelmi funkciók is jelentősen hozzájárulnak a fürdőzők, uszoda vendégek élményéhez. Senki sem szereti vizesen elpakolni a fürdőruhát, ám erre egyszerű és gyors megoldást nyújt egy fürdőruha centrifuga.

A SWIMSUIT DRYER professzionális fürdőruha centrifugával csupán 8 másodperc alatt eltávolítható a nedvesség a vizes fürdőruhákból, így a látogatóknak nem okoz kellemetlenséget azok elcsomagolása.

A centrifugát egyszerű használatra tervezték, a fedél lecsukásával automatikusan elindul. Bármilyen anyagú fürdőruha biztonságosan centrifugázható benne. Csendesen és rezgésállóan működik, ezáltal nem zavarja az öltözői közeget.

A fedél kinyitásakor egy erős biztonsági féknek köszönhetően rögtön megáll a fürdőruha centrifuga, ezáltal gyerekek közelében is biztonságosan használható.

Megbízható, tartós, könnyen tisztítható készülék

A kiváló minőségű alkatrészek, vízálló motor és erős fék jellemzi a SWIMSUIT DRYER-t, ezeknek köszönhetően az eszköz rendkívül tartós. A motorra és fékező rendszerre 2 év garanciát biztosít a gyártó.

A karbantartás és tisztítás könnyen megoldható a termékhez mellékelt tisztítókészlet segítségével.

Esetleges meghibásodás esetén nem szükséges új fürdőruha centrifugát vásárolni, vagy külföldi forgalmazóhoz küldeni a készüléket, hiszen állandó raktárkészlettel rendelkező magyar szakszerviz vagyunk, így a javítás gyors és költséghatékony lesz.

SWIMSUIT DRYER változatok és kiegészítők

A fürdőruha centrifuga többféle módon telepíthető és kiegészítőkkel bővíthető. Falra szerelt, illetve pultba épített változatban, csatorna hálózatra kötött lefolyóval igényli a legkevesebb felügyeletet, e verziókat széles színválasztékban, akár felújított készülékként is kínáljuk. Ha a csatornahálózati bekötés nem megoldható, a falra szerelt készülék formatervéhez illeszkedő, 25 literes csepptartály is rendelhető, mely telítettség érzékelő szenzorral és anélkül is kapható.

Amennyiben nem lehetséges a fix telepítés, szerelést nem igénylő, mobil kivitelben is elérhető a SWIMSUIT DRYER, 15 literes beépített csepptartállyal és telítettség szenzorral.

Elérhető termékek

SWIMSUIT DRYER Fürdőruha centrifuga

Több színben rendelhető fürdőruha centrifugák.

SWIMSUIT DRYER Fürdőruha centrifuga - felújított

Több színben rendelhető, felújított fürdőruha centrifugák.

SWIMSUIT DRYER Fürdőruha centrifuga, MOBIL; belső csepptartállyal, szenzorral

Önállóan álló fürdőruha centrifuga, 15 literes belső csepptartállyal. Elektromos hálózatba kötést követően azonnal használható.

SWIMSUIT DRYER pultba épített centrifuga

Több színben rendelhető, beépített fürdőruha centrifugák.

SWIMSUIT DRYER pultba épített centrifuga - felújított

Több színben rendelhető, felújított, beépített fürdőruha centrifugák.

SWIMSUIT DRYER Centrifuga-tartály szenzorral

Swimsuit dryer falra akasztós centrifugához önálló, utólag is beszerezhető ergonomikus, 25 literes csepptartály szenzorral.

SWIMSUIT DRYER Centrifuga-tartály szenzor nélkül

Swimsuit dryer falra akasztós centrifugához önálló, utólag is beszerezhető ergonomikus, 25 literes csepptartály szenzor nélkül.

Termékelőnyök

8 másodperc alatt

A nedvesség 95%-át eltávolítja

Biztonságos működés

A fedél kinyitásával a centrifuga azonnal megáll

Magyar szakszerviz

Hazai, gyors és költséghatékony javítás

Alkatrészellátás raktárról

Meghibásodás esetén nem szükséges újat venni

Választható színek

Azúr kék

Azúr kék

Kanári sárga

Kanári sárga

Hűvös szürke

Hűvös szürke

Fehér

Fehér

Gránit

Gránit

Fehér, világítós

Fehér, világítós

London piros

London piros

Homokkő

Homokkő

Fehér márvány

Fehér márvány

Letölthető dokumentumok

SWIMSUIT DRYER uszodai fürdőruha centrifuga, termékismertető

Kapcsolat

Akár konkrét árajánlatra, szervizre, alkatrészre vagy tanácsadásra van szüksége, szakmailag felkészült csapatunk várja érdeklődését.

Iratkozzon fel
szakmai hírlevelünkre!

Értesüljön újdonságainkról! Csatlakozzon uszodai és közületi medence gépészeti szakmai közösségünkhöz a hírlevelünkre történő feliratkozással!