Mérőeszközök

Uszodai gépészeti kiegészítők

Mérőeszközök

Kézenfekvő és pontos mérés hordozható kézi analizátorral

Hordozható kézi mérőink alkalmasak a fürdővíz legfontosabb paramétereinek mérésére. Kínálatunkban három modell található, melyek oldott oxigént, fajlagos vezetőképességet, pH-t, redox potenciált, lúgosságot és keménységet (ISE-t) és hőmérsékletet mérnek:

  • TM 40 : pH, mV, ISE és hőmérséklet mérésére,
  • LF 40 : fajlagos vezetőképesség mérésére,
  • AM 40 : oldott oxigén mérésére.

A kézi mérők 4000 adathalmaz tárolására alkalmasak. Az adatok USB csatlakozással nyerhetők ki DinModule szoftveren keresztül. A műszer kalibrációja automatikus.

Elérhető termékek

Hordozható kézi mérők

Oldott oxigént, fajlagos vezetőképességet és pH-t, redox potenciált, ISE-t és hőmérsékletet mérő hordozható műszerek.

Fajlagos vezetőképesség mérő

Oldott sótartalmat (TDS) és hőmérsékletet mérő készülék, amely RO (fordított ozmózis) műszerek ellenőrzésére is használható.

Lumiso Pooltest 3 uszodai fotométer

PH-t, szabad- és kötött-klórt és cianursavat mérő fotométer, emelt klórtartomány mérésére szolgáló változatban is.

Fajlagos vezetőképesség mérése vízkezelési nehézségek esetén

Vízegyensúlyi problémák megelőzésére ajánljuk az AD 31 fajlagos vezetőképesség mérőt. A készülékkel nyomon követhető az oldott sótartalom (TDS) és hőmérséklet változása medencénk, víztárolónk vagy pezsgőkádunk vizében. Ha a vezetőképesség érték kétszeresére nő, akkor már vízegyensúlyi problémák jelentkeznek, melyek rendszeres méréssel elkerülhetők. A készülék RO (fordított ozmózis) készülékek ellenőrzésére is alkalmas.

NEPTUN mérőeszközök előnyei

Még időben felismerheti a vízkezelési problémákat.

Megelőzhető vízkezelési problémák

A rendszeres elemzés rutinszerűen és pontosan végezhezhető.

Gyors, kézenfekvő eljárás

PH, klór és cianursav mérése fotométerrel

A rendszeres pH ellenőrzés elengedhetetlen a pontos vegyszerezéshez. A PALINTEST Lumiso Pooltest 3 uszodai fotométerrel mindez gyorsan és könnyen elvégezhető. A víz szabad- és kötött-klór tartalmát, pH értékét és cianursav tartalmát gyorsan és pontosan méri. A fotométert praktikus műszertáskában értékesítjük, melyben a kiegészítők is elhelyezhetők. Az IP67-es vízállósági tanúsítvánnyal rendelkező és könnyen kezelhető Lumiso Pooltest 3 különösen alkalmas uszodavíz és ivóvíz ellenőrzésére és akár emelt klórtartomány (0.01-10 ppm) mérésére szolgáló változatban is kapható.

Letölthető dokumentumok

Lumiso Pooltest 3 uszodai fotométer termékismertető

Ultrahangos helyszíni áramlásmérő termékismertető

Kapcsolat

Akár konkrét árajánlatra, szervizre, alkatrészre vagy tanácsadásra van szüksége, szakmailag felkészült csapatunk várja érdeklődését.

Iratkozzon fel
szakmai hírlevelünkre!

Értesüljön újdonságainkról! Csatlakozzon uszodai és közületi medence gépészeti szakmai közösségünkhöz a hírlevelünkre történő feliratkozással!