Referenciák

Ízelítő uszoda- és vízgépészeti projektjeinkből

Bár a Neptun Filter zászlója alatt 2017 óta végezzük uszodagépészeti megoldások kivitelezését, az iparágban már 20 éves gyakorlattal rendelkezünk. Az elmúlt pár év során is számos nívós uszoda, fürdő és wellnessközpont vízgépészetét építettük ki, illetve újítottuk fel, többek között a Szegedi Tiszavirág Sportuszoda és a Belvárosi Sportközpont vízgépészetét.

Referenciáink között egyaránt találhatóak zöldmezős beruházások komplett vízgépészeti megoldásainak és vízkezelési rendszerének kiépítése és elavult berendezéseinek felújítása.

Utóbbi esetben gyakran oldunk meg a piac zöme számára megoldhatatlannak tűnő vízkezelési és vízgépészeti problémákat, illetve újítunk fel különboző állapotban lévő homokszűrőket. Új létesítmények építése esetén többnyire már a tervezés során bekapcsolódunk, hogy megtaláljuk azt a vízgépészeti megoldást, amely a legalacsonyabb üzemeltetési költségeket eredményezi, legyen szó homokszűrésről vagy perlit szűrőkről. Vízkezelési referenciáink rendszerint a mérő-szabályozó automatikák telepítését és vegyszeradagolási rendszerek kialakítását ismertetik, de végezzük ezen rendszerek karbantartását, szervizelését és beüzemelését is.

További referenciák

Virágfürdő Kaposvár

Blue matrix vízmélység csökkentő platform segíti az úszásoktatást Kaposváron

Navidos mennyiségarányos vegyszeradagoló

Fertőtlenített, biztonságos ivóvíz biztosítása Navidos mennyiségarányos vegyszeradagolóval

Aquaworld Budapest

20 darab szűrőtartály komplett felújítása

Vadász utcai Belvárosi Sportközpont

Szűkös hely és innovatív megoldások a Belvárosi Sportközpontban

Szegedi Tiszavirág Sportuszoda

A legkorszerűbb vízgépészet valósult meg Szegeden Defender perlit szűrőkkel

Kapcsolat

Akár konkrét árajánlatra, szervizre, alkatrészre vagy tanácsadásra van szüksége, szakmailag felkészült csapatunk várja érdeklődését.

Iratkozzon fel
szakmai hírlevelünkre!

Értesüljön újdonságainkról! Csatlakozzon uszodai és közületi medence gépészeti szakmai közösségünkhöz a hírlevelünkre történő feliratkozással!