Csőjavító termékek

Uszodai gépészeti kiegészítők

Csőjavító termékek

Instant megoldás csőrepedésre, csőjavításra

A régebben épült gépházban lévő elöregedő csövek hirtelen megrepedhetnek és ez akár súlyos problémákhoz is vezethet. Amikor csepegést, szivárgást vagy spriccelést tapasztalunk, óriási segítség, ha rögtön kéznél van egy-egy olyan eszköz, amelyekkel elkerülhetők a komolyabb következmények. Csőjavító termékeink azonnali megoldást nyújtanak váratlan problémák ellen. Minden gépházban kellene tartani ilyen terméket, mivel a baj általában olyankor történik amikor nem lehet leállítani a gépészetet, illetve nem érhető el szakember. Az ilyen helyzetek gyors és praktikus megoldása a bandázs szalag.

A szivárgás helyét tömítsük be tömítő gyurmával és tömítőszalaggal. A tömítőszalagot a szivárgás helyétől jobbra és balra helyezzük el, hogy megakadályozzuk a bandázs alatti szivárgást. Majd rögzítsük bandázs-szalaggal, melynek kötési ideje 30 perc.

Elérhető termékek

Szivárgászáró tömítőszalag

Önmagában is használható, öntapadó szalag. Ellenáll az uszodai víznek.

Szivárgászáró bandázsszalagok

Víz-, hőmérséklet- és nyomásálló szalag, mellyel a megrepedt csövek tartósan rögzíthetők.

Szivárgászáró tömítőgyurma

Megkötés után fúrható, csiszolható anyag merev és félmerev műanyagok, fémek tömítéséhez.

Neptun Csepegéselhárító szett

Nehezen hozzáférhető csövek szivárgásai ellen alkalmazható, vízre duzzadó tömítőanyag és bandázs.

NEPTUN csőjavító bandázsok előnyei

Meghibásodás esetén a csőrendszer teljes átépítése, cseréje nélkül vagy az előtt nyújt megoldást.

Gyors és költséghatékony megoldások

Csőjavító termékeink ellenállnak az uszodai vízben előforduló vegyszereknek.

Ellenáll az uszodai víznek

Vízben is alkalmazható csőjavító bandázs-szalag

A csőjavító bandázs-szalagot merev anyagokon (PVC, PVC-C, réz, rozsdamentes acél, acél, öntöttvas, üveggyapot, fa és beton) keletkezett szivárgások, repedések tartós javítására ajánljuk. Önmagában ezeken az anyagokon a bandázs-szalag nem tapad, ezért javasolt tömítőszalagot alkalmazni alá.

Magas szakítószilárdsága és jó ragasztó ereje miatt megbízhatóan akadályozza meg a folyadékok és gázok szivárgását. Vizes és víz alatti felületen is alkalmazható, mivel megszilárdulás után ellenáll a víznek, legyen szó tenger vagy uszodai vízről. Nyomás alatt legalább 6 rétegben használandó. Hőmérséklet ellenállása 125 °C, nyomás ellenállása 20 bar.

Tömítsen, javítson merev és félmerev műanyagokat tömítőgyurmával

Strapabíró megoldás műanyagokon, fémeken keletkezett kisebb lyukak, repedések tömítésére. A tömítőgyurma nem deformálódik, nem zsugorodik, vegyszerekkel és hőmérséklettel szemben ellenálló. Víz alatt is bátran alkalmazható.

A szükséges mennyiség vágható, majd néhány perc összegyúrás után a kétkomponensű gyurma jól formálható lesz. Nyomkodja a felületre és várjon kb. 15 percet, míg megszilárdul. Ezt követően akár fúrható, csiszolható vagy festhető.

Gyors megoldás az önmagával egybeolvadó, öntapadó tömítőszalag

Önmagában vagy tömítőgyurmával és bandázs-szalaggal együtt is alkalmazható az öntapadó (vulkanizálódó) tömítőszalag. Önmagával egybeolvad, így bármikor hozzáadható egy újabb réteg. Legalább két rétegben használandó.

Letölthető dokumentumok

Csőjavító bandázs termékismertető

Kapcsolódó hírek

Kapcsolat

Akár konkrét árajánlatra, szervizre, alkatrészre vagy tanácsadásra van szüksége, szakmailag felkészült csapatunk várja érdeklődését.

Iratkozzon fel
szakmai hírlevelünkre!

Értesüljön újdonságainkról! Csatlakozzon uszodai és közületi medence gépészeti szakmai közösségünkhöz a hírlevelünkre történő feliratkozással!