Úszómesteri székek

Uszodai kiegészítő termékek

Úszómesteri székek

Időtálló szabadtéri úszómesteri székek és platformok

Úszómesteri székeink jól bírják a strapát. Akár egész évben kültéren hagyhatja őket, jól bírják az UV sugárzást és a sós vizet. A rozsdamentes acél kapcsok ellenállnak a korróziónak.

A székek medence mellett is felállíthatók, baleset esetén lebegnek a vízen. A biztonságos használatot továbbá a csúszásmentes járható felület garantálja. Az ülés kialakítása ergonomikus és további kényelmi kiegészítőkkel, pohártartóval és esernyőtartóval szerelhető fel.

Egy-, két-, három- és négylépcsős kivitelben is elérhető attól függően, hogy mekkora kilátásra van szükség. Válasszon széles színskálánkból strandjához illőt!

Kényelmes, panorámás úszómesteri platform

Az úszómesteri platformokon egy párnázott, 360°-ban forgatható szék nyújt kilátást minden irányba. A szék lehajtható támlával van ellátva.

A platform belső alumínium vázra épül, amelyen UV-védett, bordázott PVC bevonat biztosítja az időtállóságot. A polietilén platform biztonsági megfontolásból SkidX csúszásmentes felületet kap. A platform a hátsó billenő kerék segítségével mozgatható.

Az úszómesteri platform kapható normál és mobil kivitelben, melyhez kiegészítők, mint a pohártartó és esernyőtartó is szerelhetők.

Elérhető termékek

Lépcsős úszómesteri székek

Egy-, két-, három- és négylépcsős kültéren is használható úszómesteri székek.

Úszómesteri platformok

360°-ban forgatható székkel ellátott strapabíró platform normál és mobil kivitelben.

UV-védett bevonat védi a székeket az UV sugárzástól

Egész évben kültéren hagyható

Csúszásmentes bevonattal ellátott felületek

Biztonságos használat

Letölthető dokumentumok

Úszómesteri székek és platformok, prospektus

Kapcsolat

Akár konkrét árajánlatra, szervizre, alkatrészre vagy tanácsadásra van szüksége, szakmailag felkészült csapatunk várja érdeklődését.

Iratkozzon fel
szakmai hírlevelünkre!

Értesüljön újdonságainkról! Csatlakozzon uszodai és közületi medence gépészeti szakmai közösségünkhöz a hírlevelünkre történő feliratkozással!