Vegyszer mérő-szabályozó automatikák

Uszodai gépészeti berendezések

Vegyszer mérő-szabályozó automatikák

Saját fejlesztésű, tartós, könnyen karbantartható uszodai vegyszeradagolást vezérlő automatikák

Miután a forgalomban lévő pH és klór mérő-szabályozó berendezések között hosszú évek elteltével sem találtuk azt a kivitelt, amely az uszodai vegyszeradagolásban minden igényt a megfelelő szakmai színvonalon kielégít, saját mérő-szabályozó automatika fejlesztésébe kezdtünk.

A GENIUS termékcsalád koncepciója, hogy a garanciális problémákat egy kiváló termékkel minimalizáljuk. A klórszint és pH érték szabályozása a vízkezelés egy stratégiai fontosságú lépése, amit közösségi uszodáknál, fürdőknél a méretből adódóan manuálisan nem lehet precízen kezelni, ezért professzionális megoldást igényel.

Hosszú élettartamra tervezve, stabil alkatrészellátással és szerviz szolgáltatással

A GENIUS vegyszer mérő-szabályozó automatikák teljes felépítésükben a tartósságot képviselik. A berendezéseket felkészítettük a modern zavarhatások ellen, így frekvenciaváltós szivattyú mellett is problémamentesen működnek. A szonda tisztítása sem igényel komolyabb erőfeszítést, mivel egy robosztus szűrőn átfolyik a víz, mielőtt a szondába kerül, amelyet a kezelő is könnyen tud tisztítani.

Kiemelt szerepet kapott a kompatibilitás: a vezérlés az elterjedt szondatípusokkal használható, azaz más gyártó nyitott vagy membrános szondájával is működtethető, így más gyártó berendezése esetén elegendő csak a vezérlő elektronikát cserélni. Saját műszerészünk alkatrészekkel felszerelt műhelyben javítja a berendezést, így a lehető leggyorsabban, a legkisebb kiesést okozva tudjuk kezelni a felmerülő problémákat.

Csak a vezérlés is megvásárolható. Az alkatrészek szabványosak.

Más gyártók termékeivel is kompatibilis

Műszerészünk alkatrészekkel felszerelt gépjárművel szervizel helyszínen.

Kényelmes szervizszolgáltatás

Elérhető termékek

DEPOLOX POOL COMPACT Klór-pH mérő szabályozó

Szabad aktív klór koncentrációt, pH értéket, redox potenciált és hőmérsékletet mérő berendezés. A világelső Wallace and Tiernan cég terméke, nagyon strapabíró, nagyon tartós és nagyon ritkán kell karbantartani. Minden részletében az uszodai vegyszeradagolás legmagasabb igényeire koncentrálva fejlesztették.

GENIUS BASIC Rx-pH mérő-szabályozó

Redox potenciál alapján adagolja a klórt a medence vízhez, klór koncentrációt tekintve pontatlan. Otthoni medencékhez, szökőkutakhoz ajánljuk.

GENIUS 3.5 CLK-pH mérő-szabályozó

A berendezés az uszodavíz szabad aktív klór és pH értékének mérésére és a mérés alapján a vegyszeradagoló szivattyúk vezérlésére használható.

GENIUS 4 CLK-pH mérő-szabályozó

Nagyobb fürdőző terheléshez és frekvenciaváltós szivattyúk mellé ajánlott, mivel a Gen 4 elektronika kiszűri az elektromos hálózat zavarait.

GENIUS Cs-pH mérő-szabályozó

Nagyon precíz klórszondával felszerelt, kifejezetten alacsony klórszint tartására is kiváló. A leghosszabb, 3-4 hónapos karbantartási ciklussal rendelkezik.

GENIUS DW-pH mérő-szabályozó

Uszodai alkalmazásra, nagy pontosságú mérőszondákkal ellátott berendezés, melyhez GENIUS Gen 4 elektronika tartozik.

A GENIUS termékcsaládot széleskörű uszodatechnikai tapasztalatok formálták

A vegyszer mérő-szabályozó rendszerhez szabványos pH szondát használunk, mely más műszergyártók berendezéseihez is alkalmazható.. A GENIUS 3 / 4 CLK-pH berendezés klórcellával, míg a GENIUS 4 CS-pH modell klórszondával méri a klór és pH szintet, mely alapján a vegyszeradagolást szabályozza. 

Utóbbi a legkorszerűbb megoldás a klór és pH mérésére, karbantartási igénye jelentősen kisebb. A klórszonda önkalibráló, saját elektronikával és nullponttal rendelkezik.

Olyan uszodák számára ajánljuk, ahol az uszodai vegyszeradagolásban az alacsony klórszint mellett a precizitás is kiemelt szerepet kap. Klórdioxiddal nagyon alacsony az interferenciája, ezért amellett is jól alkalmazható.

Precíz, 3. és 4. generációs vezérlési programok

Tapasztalatok alapján kialakított programokkal vezérelhető az uszodai vegyszeradagolás. Más gyártók műszereivel ellentétben a GENIUS mérő-szabályozó automatikák könnyen kalibrálhatók, és olyan funkciókat tartalmaznak, melyek a magyar fürdőkben szükségesek és fontosak.

A vezérlés kialakítása során a biztonságosságra törekedtünk. A berendezés vegyszeradagolók működését 6 napig naplózza, illetve nyomon követi. Pótvíz beengedése alatt leállítható a vegyszeradagolás, így nem kerül hamis eredmény a rendszerbe.

Nagy pontosságú mérőszondák, tapasztalatok alapján kialakult vezérlőprogramok.

Precíz vegyszeradagolás pontos adatok alapján

A klór és pH szivattyű működését és vegyszeradagolást 6 napig naplózza.

Transzparens, nyomon követhető működés

A berendezés áttekinthető, magyar menüvel rendelkezik.

Felhasználóbarát kezelés

Letölthető dokumentumok

DEPOLOX Klór-pH mérő-szabályozó termékismertető

GENIUS mérő-szabályozók termékismertető

Kapcsolódó hírek

Kapcsolat

Akár konkrét árajánlatra, szervizre, alkatrészre vagy tanácsadásra van szüksége, szakmailag felkészült csapatunk várja érdeklődését.

Iratkozzon fel
szakmai hírlevelünkre!

Értesüljön újdonságainkról! Csatlakozzon uszodai és közületi medence gépészeti szakmai közösségünkhöz a hírlevelünkre történő feliratkozással!