Hexagone medencetisztító robotok

Karbantartó robotok

Hexagone medencetisztító robotok

HEXAGONE víz alatti robotporszívók bonyolult alakú medencékhez is

A HEXAGONE porszívó robotok tartós és kényelmes megoldást nyújtanak bármilyen alakú, közösségi medencék tisztítására. Rozsdamentes acél vázra épült polipropilén szerkezet, melyre a gyártó 7 év garanciát vállal, de mivel a váz folyamatosan karbantartható, gyakorlatilag nincs vége az élettartamának. A robotok nagyon strapabíróak, akár folyamatos, szünetmentes működésre is alkalmasak.

Elérhető termékek

HEXAGONE CHRONO sorozat

Közösségi medencék alapos és gyors tisztítására többféle programmal és kiegészítővel elérhető. Ferde fenekű medencékhez, extrém szennyterhelésű medencékhez, ipari víztározókhoz, akár kerti tavakhoz is, iszap, homok eltávolítására is alkalmas kiemelkedően erős szivattyúval rendelkezik.

HEXAGONE PEPS sorozat

Könnyen irányítható robot, mellyel szokatlan formájú medencék tisztítása is zökkenőmentesen zajlik. Akár kábel nélküli, akkumulátoros kivitelben is.

HEXAGONE EXPRESSO sorozat

Beltéri versenybedencékhez ajánlott modell megnövelt szivattyúteljesítménnyel és nagyon finom 20 mikronos szűrővel.

HEXAGONE QUICK VAC sorozat

Kézi mozgatású porszívó. Akár 9 cm vízmélységhez is alkalmas, ezért kiváló szökőkutak, bébi és gyerek medencék, ülőmedencék ülő felületei és lépcsők, valamint nagy méretű lábmosók takarításához.

HEXAGONE Peps - Könnyű irányítás, akár egy távirányítós modell autóval

A Peps modell ügyfeleink kedvence, mert nagyon felhasználóbarát, kézzel annyira könnyű irányítani, mint egy távirányítós modell autót. Bonyolult medenceformáknál is gyorsan lehet vele haladni. Ráadásul kiváló minőséget képvisel kedvező árához képest. A termékcsalád más tagjai elektronikáját továbbfejlesztve, könnyebb kábellel kapta meg, amely nemcsak az árban jelentkezik, de a szervizelés is könnyebb. A megtett utat és saját helyzetét a robot infraszenzorral, giroszkóppal, útszenzorral határozza meg, így a medencét az automata programmal alaposan és gyorsan, 16m/perc sebességgel és 37 m3/h szívó erővel tisztítja.

A 12 Voltos motor nyitott propellerrel működik, azaz nem szivattyú szívja fel a vizet, ezáltal sekély, 40 cm-es vízben is tökéletesen takarít. A cserélhető kefe szétmorzsolja az útjába kerülő koszt és algát, amit a robot felszív a 75 – 105 – 250 mikronos zsákjába. A mosható zsák kb. 6 kg szennyeződés befogadására alkalmas. Elérhető 2 méretben PEPS 200 és PEPS 300 és akkumulátoros kábel nélküli kivitelben is.

HEXAGONE Chrono - Gyors és alapos tisztítás közületi medencékben

A Chrono robot szimmetrikus felépítése miatt kifejezetten gyorsan halad, a falhoz érve nem kell megfordulnia. Kiegészítő oldalsörtéivel maga alá söpri a fal melletti port, egyben összeszedi a fugákba rakódott szennyeződéseket és egyben szippantja fel azokat. A sarkokból történő alapos felszívásról extra szenzorok gondoskodnak. Festett medencékhez PVC kefével, fóliára, csempére és mozaikra PVA kefével ajánljuk. Fontos előnye, hogy az esernyő elven kialakított porszívózsák tisztítása könnyebb, mint más konkurens robotoknál. A kialakult koszosság-állapot függvényében 5 szűrési finomságot választhatunk a porszívózsákok közül. Könnyen egy mozdulattal cserélhetjük a zsákokat. A robot így a legjobb hatásfokkal működhet eldugulás nélkül.

A robot négyféle programmal rendelhető különböző alapossági és gyorsasági szempontok szerint, ezáltal nagyon széles felhasználói igényeket ki tud elégíteni. Ha nincs ideje az alapos takarításra, tökéletes megoldás a Hexpresso mód, amellyel a robot 10 perc alatt kitisztítja a medence belső éleit.

A HEXAGONE Chrono VISIO kamerarendszerrel is felszerelhető, így akár fénytől elzárt tartályok, zárt ciszternák, víztározók tisztítására is használható.

Biztonságos működésre tervezve

A HEXAGONE robotporszívók diagnosztikai programja állandóan figyeli a működést és hibajegyzéket készít. A robot azonnal leáll, ha meghibásodást tapasztal, ezáltal védi az alkatrészeket. Probléma esetén a kezelő a hibajegyzékből rögtön megállapíthatja, hogy milyen védőintézkedésekre van szükség.

Meglepően gyors helyszíni karbantartást a moduláris felépítésnek köszönhetően

A HEXAGONE robotok koncepcióját teljes mértékben úgy dolgozták ki, hogy az könnyű, helyszíni karbantartást tegyen lehetővé. A modulárisan felépített robotok négy fő részből állnak (jobb és bal oldali meghajtó motor, szivattyú és vezérlés), melyek külön-külön cserélhetők, ezáltal a javtítási költségek jóval alacsonyabbak más hasonló kategóriájú robotokéhoz képest. Szervizeléskor rengeteg értékes időt is megspórolunk, mivel a robotot nem kell elemeire bontani. Szervizmunkatársunk a helyszínen maximum 2 óra alatt el tudja végezni a javítást vagy karbantartást.

Letölthető dokumentumok

HEXAGONE Chrono MP3 medence tisztító robot termékismertető

HEXAGONE PEPS 200 medence tisztító robot termékismertető

HEXAGONE Quick Vac kézi medence tisztító termékismertető

HEXAGONE Expresso XL medence tisztító robot termékismertető

HEXAGONE Spa Turbo XL kézi uszodai porszívó termékismertető

Kapcsolódó hírek

Kapcsolat

Akár konkrét árajánlatra, szervizre, alkatrészre vagy tanácsadásra van szüksége, szakmailag felkészült csapatunk várja érdeklődését.

Iratkozzon fel
szakmai hírlevelünkre!

Értesüljön újdonságainkról! Csatlakozzon uszodai és közületi medence gépészeti szakmai közösségünkhöz a hírlevelünkre történő feliratkozással!