Hexagone medencetisztító robotok

Karbantartó robotok

Hexagone medencetisztító robotok

HEXAGONE víz alatti medencetisztító robotok bonyolult alakú medencékhez is

A HEXAGONE medencetisztító robotok tartós és kényelmes megoldást nyújtanak bármilyen alakú közösségi medence tisztítására. Rozsdamentes acél vázra épül polipropilén szerkezetük, melyre a gyártó 7 év garanciát vállal, de mivel a váz folyamatosan karbantartható, gyakorlatilag nincs vége az élettartamának. A robotok nagyon strapabíróak, akár folyamatos, szünetmentes működésre is alkalmasak.

Meglepően gyors, azonnali helyszíni karbantartás a moduláris felépítésnek köszönhetően

A HEXAGONE medenceporszívó robotok koncepcióját teljes mértékben úgy dolgozták ki, hogy az könnyű, helyszíni karbantartást tegyen lehetővé. A modulárisan felépített medencetisztító robotok négy fő részből állnak (jobb és bal oldali meghajtó motor, szivattyú és vezérlés), melyek külön-külön cserélhetők, ezáltal a javítási költségek jóval alacsonyabbak más hasonló kategóriájú robotokéhoz képest. Szervizeléskor rengeteg értékes idő is megspórolható, mivel a medenceporszívó robotot nem kell elemeire bontani.

Szervizmunkatársunk a helyszínen maximum 2 óra alatt el tudja végezni a javítást vagy karbantartást.

Elérhető termékek

HEXAGONE QUICK VAC sorozat

Kézi mozgatású medenceporszívó. Akár 9 cm vízmélységhez is alkalmas, ezért kiváló szökőkutak, bébi és gyerek medencék, ülőmedencék ülő felületei és lépcsők, valamint nagy méretű lábmosók takarításához.

HEXAGONE SPOT sorozat

Könnyen kezelhető és intuitív, professzionális felhasználásra tervezett, kompakt medencetisztító robot 150 - 1250 m² méretű medencékhez, akár akkumulátoros kivitelben is.

HEXAGONE PEPS sorozat

Könnyen irányítható medencetisztító robot, mellyel szokatlan formájú medencék tisztítása is zökkenőmentesen zajlik. Akár kábel nélküli, akkumulátoros kivitelben is.

HEXAGONE CHRONO sorozat

Közösségi medencék alapos és gyors tisztítására többféle programmal és kiegészítővel elérhető. Ferde fenekű és extrém szennyterhelésű medencékhez, ipari víztározókhoz, akár kerti tavakhoz ajánljuk, mert iszap, homok eltávolítására is alkalmas, kiemelkedően erős szivattyúval rendelkezik.

HEXAGONE VIKING sorozat

Általános medencetisztító robot porszívó, városi uszodák, aquaparkok, gyógyfürdők részére. A homokon kívül a biofilm és nagy mennyiségű alga felporszívózására is használható. Ultra szűréssel hatékonyan a szennyezőanyagok, kórokok, egysejtű paraziták ellen!

HEXAGONE Speciális sorozat

Speciális medencetisztító robot porszívók extra terhelésre biotavakhoz, iszapos környezetbe; élővizek- illetve ciszternák és kiegyenlítő tartályok tisztításához. A külső szivattyúnak köszönhetően 30-50 m3/h átfolyással képesek eltávolítani a szennyeződéseket.

HEXAGONE Peps - Könnyű irányítás, akár egy távirányítós modell autóval

A Peps medencetisztító robot modell ügyfeleink kedvence, mert nagyon felhasználóbarát. Kézzel annyira könnyű irányítani, mint egy távirányítós modell autót, bonyolult medenceformáknál is gyorsan lehet vele haladni. Ráadásul kiváló minőséget képvisel kedvező árához képest. A termékcsalád más tagjai elektronikáját továbbfejlesztve, könnyebb kábellel kapta meg, amely nemcsak az árban jelentkezik, de a szervizelés is könnyebb. A megtett utat és saját helyzetét a robot infraszenzorral, giroszkóppal, útszenzorral határozza meg, így a medencét az automata programmal alaposan és gyorsan, 16m/perc sebességgel és 37 m3/h szívó erővel tisztítja.

A 12 Voltos motor nyitott propellerrel működik, azaz nem szivattyú szívja fel a vizet, ezáltal sekély, 40 cm-es vízben is tökéletesen takarít. A cserélhető kefe szétmorzsolja az útjába kerülő koszt és algát, amit a medenceporszívó robot felszív a 75 – 105 – 250 mikronos zsákjába. A mosható zsák kb. 6 kg szennyeződés befogadására alkalmas. Elérhető 2 méretben: PEPS 200 és PEPS 300, valamint akkumulátoros kábel nélküli kivitelben is.

HEXAGONE Chrono - Gyors és alapos tisztítás közületi medencékben

A Chrono medencetisztító robot szimmetrikus felépítése miatt kifejezetten gyorsan halad, a falhoz érve nem kell megfordulnia. Kiegészítő oldalsörtéivel maga alá söpri a fal melletti port, egyben összeszedi és felszippantja a fugákba rakódott szennyeződéseket. A sarkokból történő alapos felszívásról extra szenzorok gondoskodnak. Festett medencékhez PVC kefével, fóliára, csempére és mozaikra PVA kefével ajánljuk. Fontos előnye, hogy az esernyő elven kialakított porszívózsák tisztítása könnyebb, mint más konkurens robotoknál. A kialakult koszosság-állapot függvényében 5 szűrési finomságot választhatunk a porszívózsákok közül. Könnyen, egy mozdulattal cserélhetjük a zsákokat. A medencetisztító robot így a legjobb hatásfokkal működhet, eldugulás nélkül.

A Chrono medenceporszívó robot négyféle programmal rendelhető, különböző alapossági és gyorsasági szempontok szerint, ezáltal nagyon széles felhasználói igényeket ki tud elégíteni. Ha nincs ideje az alapos takarításra, tökéletes megoldás a Hexpresso mód, amellyel a robot 10 perc alatt kitisztítja a medence belső éleit.

A HEXAGONE Chrono VISIO kamerarendszerrel is felszerelhető, így akár fénytől elzárt tartályok, zárt ciszternák, víztározók tisztítására is használható.

Biztonságos működésre tervezve

A HEXAGONE medencetisztító robot porszívók diagnosztikai programja állandóan figyeli a működést és hibajegyzéket készít. A robot azonnal leáll, ha meghibásodást tapasztal, ezáltal védi az alkatrészeket. Probléma esetén a kezelő a hibajegyzékből rögtön megállapíthatja, hogy milyen védőintézkedésekre van szükség.

Letölthető dokumentumok

HEXAGONE Chrono MP3 medence tisztító robot termékismertető

HEXAGONE PEPS medence tisztító robot termékcsalád ismertető

HEXAGONE Quick Vac kézi medence tisztító termékismertető

HEXAGONE Expresso XL medence tisztító robot termékismertető

HEXAGONE SPOT medence tisztító robot termékismertető

Kapcsolódó hírek

Kapcsolat

Akár konkrét árajánlatra, szervizre, alkatrészre vagy tanácsadásra van szüksége, szakmailag felkészült csapatunk várja érdeklődését.

Iratkozzon fel
szakmai hírlevelünkre!

Értesüljön újdonságainkról! Csatlakozzon uszodai és közületi medence gépészeti szakmai közösségünkhöz a hírlevelünkre történő feliratkozással!