Tabletták

Uszodai gépészeti kiegészítők

Tabletták

Hosszan eltartható reagens tabletták fotométeres és kézi méréshez

A precíz medence fertőtlenítés a legfőbb prioritás az üzemeltetők számára. A reagens tablátták lehetővé teszik, hogy fotométeres és kézi méréssel ellenőrizzük a vízben lévő fertőtlenítőszer mennyiségét, ezáltal megakadályozva a vírusok, algák és baktériumok elszaporodását. A rendszeres koncentráció ellenőrzésre 2-3 naponta a reagens tabletták kényelmes és precíz megoldást nyújtanak. 

A szabad aktív klórszint ajánlott értéke a fürdővízben 0,3 - 1 mg/l. A medencevíz optimális pH értéke 7,2 - 7,4 között van.

Elérhető termékek

Klór reagens tabletták

Normál és magas kalciumszint mellett alkalmazható klór reagens tabletták. 0,3-1 mg/l közötti szabad aktív klórszint mellett használhatók. A tablettákat a Palintest fotométerhez ajánljuk.

PH reagens tabletták

Kézi teszterrel történő pH-érték méréshez ajánlott. A a pH-érték kézi, klorimetriás teszterrel történő mérését teszi lehetővé.

NEPTUN reagens tabletták előnye

A tabletták nagy megbízhatósággal reagálnak adott vegyszer szintre.

Precíz mérés

Hosszú ideig felhasználható tabletták

Hosszú eltarthatóság

Kapcsolat

Akár konkrét árajánlatra, szervizre, alkatrészre vagy tanácsadásra van szüksége, szakmailag felkészült csapatunk várja érdeklődését.

Iratkozzon fel
szakmai hírlevelünkre!

Értesüljön újdonságainkról! Csatlakozzon uszodai és közületi medence gépészeti szakmai közösségünkhöz a hírlevelünkre történő feliratkozással!