HydroWorx vízalatti futópadok

Uszodai kiegészítő termékek

HydroWorx vízalatti futópadok

A HydroWorx vízalatti futópadokat egyedi igényeknek megfelelően tervezték, állítható mélységüknek, nagy futófelületüknek, a vízsugár masszázsnak és a vízalatti kameráknak köszönhetően számos felhasználási területen alkalmazhatók.

Legyen szó egészségügyről, idősek otthonáról, sportrehabilitációról vagy akár katonai használatól, a vízalatti futópadok maradéktalanul kielégítik a felhasználók igényeit.

A HydroWorx vízalatti futópadok felhasználási területei

Az egészségügy számára a termékek kombinálják a víz nyugtató hatását a futópad hatékonyságával és a masszázsrendszerrel, ezáltal fájdalommentes rehabilitációt biztosítva egy sérülést vagy műtétet követően. A HydroWorx vízalatti futópadok javítják az idősek otthonában élők közérzetét, egészségi állapotát, illetve az egyensúlyérzéket, ezzel csökkentve a balesetek számát.

A sportrehabilitáció esetében a vízalatti futópadok biztonságos edzést tesznek lehetővé, anélkül, hogy a sportolók túl nagy nyomást vagy súlyt helyeznének a sérült területre. Egy futball sérülést követően akár 4-6 héttel hamarabb újra játékra készen állhat a sportoló, mivel a HydroWorx medence edzéseinek segítségével a sérülés gyógyulási ideje alatt is megőrizheti izomzatát és állóképességét anélkül, hogy a sérült testrészt terhelné.

Katonai felhasználás során a HydroWorx futópadok egyedülálló lehetőséget biztosítanak az edzésben és rehabilitációban egyaránt.

A futópad sebessége 0,3 -16 km/h között 0,16 km/h sebességgel növekszik.

Fokozatos gyorsulás

A vízmélység könnyedén szabályozható 0,3 - 1,7 méter között könnyen beállítható.

Szabályozható mélység

Medencébe szerelhető, vízálló, intuitív érintőképernyős kezelőfelület.

Érintőképernyős vezérlés

Oldalplatformmal és kerekesszékes rámpával kiegészíthető berendezések.

Egyedi kialakítás

Elérhető termékek

Medencék

Medencék

Többféle méretben, akár közel öt méteres hosszban elérhetők terápiás medencék. Felszerelésük fő eleme a víz alatti futópad, melyből medence mérettől függően akár több is telepíthető. Emelett hidromasszázs és más kiegészítő elemek biztosítják a hidroterápia hatékony lebonyolítását.

Szabadon álló terápiás berendezések

Szabadon álló terápiás berendezések

A szabadon álló, funkcionális kialakítású, víz alatti futópaddal felszerelt berendezés kényelmes, hozzáférhető és hatékony hidroterápiás kezelést biztosít. Kiviteltől függően akár már 100 cm szabvány ajtón is átemelhető, költség- és helytakarékos megoldást kínálnak a sorozat tagjai, melyek nem igényelnek fix beépítést.

Merülő medencék

Merülő medencék

Hordozható és beépített kivitelben egyaránt elérehetők sport fizikoterápiában előszeretettel alkalmazott merülő medencék, melyek hideg- és meleg vizes terápiára is egyaránt használhatók. Igény szerint beépített vízhűtéssel és hidromasszázzsal szerelt kivitelben, vagy akár hordozható eszközként, edzőtáborozáshoz.

Kapcsolat

Akár konkrét árajánlatra, szervizre, alkatrészre vagy tanácsadásra van szüksége, szakmailag felkészült csapatunk várja érdeklődését.

Iratkozzon fel
szakmai hírlevelünkre!

Értesüljön újdonságainkról! Csatlakozzon uszodai és közületi medence gépészeti szakmai közösségünkhöz a hírlevelünkre történő feliratkozással!