Blue Matrix vízmélység csökkentő platformok

Uszodai kiegészítő termékek

Blue Matrix vízmélység csökkentő platformok

Medencére szabott, egyedi kialakítású vízmélység csökkentő platformok

A vízmélység csökkentő platform sétáló felületű, mozgatható szigetként süllyeszthető a medence aljába, ezzel segítve az úszástanulást és az aquafitness gyakorlását. A szilárd és stabil platformokat úgy tervezték, hogy a speciális műanyag ellenálljon az erős uszodai vegyszereknek, mint például a klór. Emellett pedig kimagasló, 400 kg/m2 teherbírással rendelkezik.

A vízmélység csökkentő platformok minden esetben egyedi méretben készülnek, igazodva a medence tulajdonságaihoz és a megrendelő igényeihez egyaránt. A kialakításhoz szükséges adatok alapján CAD-ben több különböző tervet is készítünk a legideálisabb kialakítás eléréséhez. A platform kisebb egységekből tevődik össze a teljes illeszkedés érdekében, amelyek összeszerelése a helyszínen, a medencében történik. Az alap platform mellé korlát, és alsó beúszás védő is elérhető kínálatunkban.

A medenceplatform a legideálisabb választás abban az esetben, amikor a medence teljes átalakítása nélkül szeretnénk a megváltozott igények miatt alacsonyabb vízmélységet kialakítani.

Elérhető termékek

Vízmélység csökkentő medence sziget

Medencébe süllyeszthető, vízmélység csökkentő állvány, sétáló felületű mozgatható "sziget".

Vízmélység csökkentő medence platform (oldalfal nélkül)

Medencébe süllyeszthető, vízmélység csökkentő állvány, sétáló felülettel.

Vízmélység csökkentő medence platform (oldalfallal)

Medencébe süllyeszthető, vízmélység csökkentő állvány, sétáló felülettel, korláttal.

Alkalmazási területek

A vízmélység csökkentő platformok számos különböző alkalmazásban könnyíthetik meg a vízben történő mozgást. Leggyakoribb alkalmazása a tanmedencék aljába való elhelyezés, a medenceplatformok magabiztosságot adnak, és arra ösztönzik a tanulókat, hogy gyorsabban megtanuljanak úszni, illetve a medence kihasználtságát is növelhetik.

Ezen túl gyakran használják kereskedelmi medencékben. Rendkívül hasznos lehet aquafitness vagy jóga órákhoz, ahol a medence vize alapvetően túl mély lenne.

Gyógyfürdők és kórházak is előszeretettel alkalmazzák vízmélység csökkentő platformjainkat, különösen súlyfürdő medencék esetében a talaj kiegyenesítésére.

A Blue Matrix platform szigetek kiváló pihenőhelyek lehetnek a gyerekek számára, nem csak úszáshoz, de egyéb játékokhoz, ugráláshoz is alkalmasak például élménymedencékben.

Kiemelt tulajdonságok

Az ólom mentes, UV-álló műanyag rendkívül tartós

Ellenáll a baktériumoknak, klórnak, savaknak

Medencére szabott egyedi kialakítás

Szilárd és stabil platform

Blue Matrix vízmélység csökkentő platform katalógus

Blue Matrix katalógus

Kapcsolódó hírek

Kapcsolat

Akár konkrét árajánlatra, szervizre, alkatrészre vagy tanácsadásra van szüksége, szakmailag felkészült csapatunk várja érdeklődését.

Iratkozzon fel
szakmai hírlevelünkre!

Értesüljön újdonságainkról! Csatlakozzon uszodai és közületi medence gépészeti szakmai közösségünkhöz a hírlevelünkre történő feliratkozással!