Intézményi vízkezelés

Ipari és háztartási vízlágyítás, legionella-mentesítés ivóvíz fertőtlenítéssel mennyiségarányos vegyszeradagolással; korróziómentes zsákmembrános műanyag hidrofor tartályok

Vízlágyítók

Forgalmazott automata vízlágyító berendezéseink megoldást kínálnak a háztartási vízkövesedésre, ivó- és ipari vízlágyításra, gőzkabinok és kávégépek vízellátására is. A kézi (nem automata) vízlágyító termékcsaládot kisebb medencék, jacuzzik és fűtőrendszerek, feltöltésére ajánljuk. IKER vízlágyító berendezésünk automatikusan, megszakítás nélkül működik, ipari mennyiségű víz lágyítására alkalmas folyamatos üzemben.

A NAVIDOS mennyiségarányos vegyszeradagoló berendezés a perisztaltikus szivattyún keresztül juttatja a fertőtlenítőszert a vízhez az átfolyó vízmennyiség arányában, megakadályozva, hogy különálló vegyszeradagok alakuljanak ki.

Álló és fekvő hidrofortartályaink teljesen korróziómentesek, a nyomásnövelő szivattyú után szerelendők. Hidrofor tartályaink álló és fekvő elrendezésben is elérhetők, nyomásálló és teljesen korróziómentes műanyagból készülnek, zsákmembrános kivitelben.

Termékek

Vízlágyítók

Kézi és automata vízlágyító berendezések háztartási és kisintézményi vízkezeléshez

Ivóvíz fertőtlenítés

Legionella mentesítés mennyiségarányos vegyszeradagolással a teljes rendszerben

Hidrofor tartályok

Álló és fekvő hidrofor tartályok, széles méretskálán

Kapcsolat

Akár konkrét árajánlatra, szervizre, alkatrészre vagy tanácsadásra van szüksége, szakmailag felkészült csapatunk várja érdeklődését.

Iratkozzon fel
szakmai hírlevelünkre!

Értesüljön újdonságainkról! Csatlakozzon uszodai és közületi medence gépészeti szakmai közösségünkhöz a hírlevelünkre történő feliratkozással!