Uszodai kiegészítő termékek

Moduláris és tartós fürdő- és uszodabútorok, uszodaszőnyegek, bútorelemek

Vendiplas uszodai bútorok

Az általunk forgalmazott VENDIPLAS műanyag uszodai bútorcsalád moduláris felépítéséből adódóan jól kombinálható, egyedi igényekre szabható tartós megoldást nyújt ülőfelületek kialakítására (padok) uszodai eszközök, vízi játékok tárolására. A csúszásmentes EHA uszodaszőnyegek garantálják a biztonságos közlekedést a medence mellett. Az öltözői kényelmet a SWIMSUIT DRYER fürdőruha centrifugák biztosítják, amelyek a víz 95%-át eltávolítják a vizes ruhákból és biztonsági fékkel vannak felszerelve.

Termékek

Vendiplas uszodai bútorok

Jól kombinálható, moduláris, műanyag uszodai bútorok egyedi igények szerint is

EHA uszodaszőnyegek és túlfolyó rács

Biztonságos, tartós és higiénikus uszodai szőnyegek

Úszómesteri székek

Időtálló szabadtéri úszómesteri székek és platformok

Blue Matrix vízmélység csökkentő platformok

A vízmélység csökkentő platform sétáló felületű, mozgatható szigetként süllyeszthető a medence aljába, ezzel segítve az úszástanulást és az aquafitness gyakorlását.

Fürdőruha centrifugák

Professzionális SWIMSUIT DRYER fürdőruha centrifuga strandokra, fürdőkbe, wellness központokba.

HydroWorx vízalatti futópadok

A HydroWorx vízalatti futópadok állítható mélységüknek, nagy futófelületüknek, a vízsugár masszázsnak és a vízalatti kameráknak köszönhetően számos felhasználási területen alkalmazhatók.

Kapcsolat

Akár konkrét árajánlatra, szervizre, alkatrészre vagy tanácsadásra van szüksége, szakmailag felkészült csapatunk várja érdeklődését.

Iratkozzon fel
szakmai hírlevelünkre!

Értesüljön újdonságainkról! Csatlakozzon uszodai és közületi medence gépészeti szakmai közösségünkhöz a hírlevelünkre történő feliratkozással!