ANKO nagy teljesítményű vegyszeradagoló szivattyú

Uszodai gépészeti berendezések

ANKO nagy teljesítményű vegyszeradagoló szivattyú

Nagy teljesítményű perisztaltikus vegyszeradagoló szivattyú az ANKO-tól

Az amerikai gyártmányú ANKO nagy teljesítményű vegyszeradagoló szivattyúk a perisztaltikus vegyszeradagoló szivattyúk új generációját képviselik, amelyek a kategóriájukban több szempontból is rendkívül magasan teljesítenek.

A karbantartást nem igénylő, kefe nélküli egyenáramú motor hosszú távú és megbízható működést tesz lehetővé. Különböző méretű meghajtó csővel rendelkeznek, így az áramlási sebesség az igényeknek megfelelően alakítható, az átfolyási teljesítmény jelentősen növelhető.

Az ANKO perisztaltikus vegyszeradagoló szivattyúk akár 25 psi (1,72bar) üzemi nyomásra is képesek. A munkacsöveket T21, T31, T61 jelöljük és a csöveket tekercsben is meg lehet vásárolni. A T61-es csővel szerelt VSH típusok akár 283 liter/óra kihozatali mennyiséget is biztosítanak. A legkülönfélébb uszodai és ipari területen, univerzálisan és kényelmesen felhasználhatók.

Opcionálisan kontaktus bemenettel bővíthetők a szivattyúk, mellyel távolról indíthatók és leállíthatók. Így könnyen összeköthetők a vízáramlás érzékelővel, vagy egy szintszabályozó modullal. Ezzel a munkafolyamatok biztonsága és hatékonysága növelhető. Elérhető termékek

Elérhető termékek

ANKO fix adagolású szivattyú, FSP-A302

ANKO fix adagolású szivattyú, FSP-A302

Egysebességes, a munkacső méretétől függő teljesítményen egy fokozatban adagol. A T21, T31 munkacsövekkel kompatibilis. A szivattyú prémium minőségű NORPRENE erős vegyszerállóságú munkacsővel és 3 görgős adagolófejjel van szerelve. A teljesítménye 0,95-40,3l/h értékek között választható a kiválasztott munkacsőtől és fordulatszámtól függően. Opcionálisan külső kontaktus jellel indítható és leállítható.

A 40,3 l/h teljesítményű szivattyú eladási ára: 204 000.-Ft+ÁFA/db

ANKO állítható adagolású szivattyú, VSP-A302

ANKO állítható adagolású szivattyú, VSP-A302

Változtatható sebességű, a szivattyún potenciométer segítségével változtatható a fordulatszám ezzel növelve és csökkentve a beadagolt vegyszer mennyiségét. A munkacsövek cseréjével az adagolt mennyiség tovább módosítható. A T21, T31 munkacsövekkel kompatibilis. A szivattyú prémium minőségű NORPRENE erős vegyszerállóságú munkacsővel és 3 görgős adagolófejjel van szerelve. A teljesítménye 0,03-43,2 l/h értékek között választható a kiválasztott munkacsőtől és fordulatszám beállítástól függően. Opcionálisan külső kontaktus jellel indítható és leállítható.

Az 1,4-43,2 l/h teljesítményű szivattyú eladási ára: 250 520.-Ft+ÁFA/db

ANKO állítható adagolású nagy hozamú szivattyú, VSH-A603R

ANKO állítható adagolású nagy hozamú szivattyú, VSH-A603R

A szivattyún állítható a fordulatszám, a forgás iránya, külső kontaktussal indítható és leállítható az adagolás, Az adagolás mennyisége 25:1 arányban csökkenthető. Az adagoló fej 4 irányban rögzíthető, így kiválasztható a legmegfelelőbb elhelyezés a szivattyúhoz. Hosszú élettartamú karbantartásmentes Brushless DC motorral van szerelve. A szivattyú prémium minőségű ULTRA NORPRENE erős vegyszerállóságú munkacsővel és 3 görgős adagolófejjel van szerelve. A T61 munkacsövekkel kompatibilis. Az adagolási tartomány: 4,4-283 l/h értékek között választható a kiválasztott munkacsőtől és fordulatszám beállítástól függően. Opcionálisan külső kontaktus jellel indítható és leállítható.

Az 11-283 l/h teljesítményű szivattyú eladási ára: 418 000.-Ft+ÁFA/db

Az ANKO perisztaltikus vegyszeradagoló szivattyúk előnyei

Strapabíró, kefe nélküli egyenáramú motor.

Tartósság és megbízhatóság

Egyes modelleknél állítható sebesség és folyásirány.

Szabályozhatóság

1,72bar munkanyomás.

Nagy teljesítmény

Bővíthető távvezérlésű start/stop kapcsolóval.

Moduláris kialakítás

Teljeskörűen alkalmas uszodai és ipari felhasználásra

Az ipari és uszodatechnikai alkalmazásokban egyes feladatok megoldása speciális szivattyúzási kapacitást követel meg. Ezen kihívások közé tartozik a nagy mennyiségű vízbe történő gyors vegyszeradagolás. Ilyen esetekben az ANKO szivattyúk használata ajánlott, mivel ezek jelentős előnyöket kínálnak a többi perisztaltikus szivattyúhoz képest, különösen a magasabb átfolyási teljesítmény területén.

Az ANKO nagy teljesítményű vegyszeradagoló szivattyú használata ideális a helyszíni klór előállító vízfertőtlenítő berendezésekhez. Az ismertebb helyszíni klór előállító berendezés típusok: REDO Water Systems, Wallace and Tiernan OSEC, Prominent CHLORINSITU, Ospa-BlueClear.

Az ANKO perisztaltikus szivattyúk egymagukban képesek megbirkózni nagyobb hatékonyságot igénylő feladatokkal, mint például:

  • al vegyszertárolók feltöltése központi vegyszertartályból,
  • extrém nagy medencék, nagy mennyiségű vegyszeradagolása rövid idő alatt,
  • helyben tisztítási folyamatok (CIP) eredményességének fokozása,
  • speciális ivóvízkezelési eljárások,
  • vastalanító berendezések támogatása,
  • híg vegyszerek hatékony és gyors adagolása.

Ezen kívül számos egyéb ipari vagy vegyipari alkalmazásokban felhasználhatók, ahol a hatékonyság optimalizálása a cél.

Könnyű karbantartás, egyszerű szervizelés

Kialakításának köszönhetően ezek a szivattyúk minimális karbantartást igényelnek. Az esetleges szervizelést megkönnyíti, hogy minden szükséges alkatrész elérhető.

Érdekes felhasználási terület:

Egyes vízösszetételek esetén, hajlamos a homokszűrő berendezés a vízkőkiválásra. Ezt a kivált ásványi anyagot a napi öblítés nem képes eltávolítani. Azonban az ANKO szivattyú képes annyi savat adagolni az öblítővízhez az öblítés során (abban a néhány percben), hogy a napi öblítések között kirakodó ásványi anyagokat leoldja. Kézi vagy automatikus indítással vagy áramlás kapcsolóval vezérelve is használható.

Kapcsolat

Akár konkrét árajánlatra, szervizre, alkatrészre vagy tanácsadásra van szüksége, szakmailag felkészült csapatunk várja érdeklődését.

Iratkozzon fel
szakmai hírlevelünkre!

Értesüljön újdonságainkról! Csatlakozzon uszodai és közületi medence gépészeti szakmai közösségünkhöz a hírlevelünkre történő feliratkozással!