Referencia

Navidos mennyiségarányos vegyszeradagoló

Fertőtlenített, biztonságos ivóvíz biztosítása Navidos mennyiségarányos vegyszeradagolóval

2022 júniusában egy rendezvényház gáztalanító berendezése elé telepítettünk Navidos mennyiségarányos vegyszeradagoló rendszert. Bár a gáztalanító berendezés működése során a víz érintkezhet levegővel, a megfelelő minőségű és mennyiségű fertőtlenítőszer vízhálózatba adagolásával a mikrobák mégsem tudnak elszaporodni. Így sem a gáztalanító utáni berendezések, mint például a vas-mangánmentesítő, működését nem befolyásolják, sem az ivóvizet nem szennyezik.

A NAVIDOS berendezés a vízóra jele alapján, 1-10-100 literenként, injektoron keresztül, perisztaltikus szivattyúval mennyiségarányosan adagolja a fertőtlenítőszert a vízhez. A rendszer adagolási pontossága 0.1ml/m³.

Hatékony baktérium-, vírus- és gombaölő akár 95°C-os vízben is

Dewasil szer

Adagolási pontosság 0.1ml/m³ a vízóra jele alapján

Jól szabályozható

A Navidos vegyszeradagoló rendszer kiépítése

A Navidos mennyiségarányos vegyszeradagoló rendszert a vízakna fölé egy kültéri szekrénybe építette a Neptun Filter csapata, melyben egy

  • Stenner perisztaltikus vegyszeradagoló szivattyú,
  • jelátalakító egység és
  • hálózati csatlakozó is telepítésre került.
A vízaknában található csőrendszer folyásirányának megfelelően egy vízóra található, amely a rendszeren áthaladó víz mennyiségét méri. Azt követően pedig egy nyeregidommal injektálási pontot alakítottunk ki, ahol a fertőtlenítő anyag bejuthat a rendszerbe.

Kapcsolódó termékek

Ivóvíz fertőtlenítés

Stenner perisztaltikus vegyszeradagoló szivattyúk

Kapcsolat

Akár konkrét árajánlatra, szervizre, alkatrészre vagy tanácsadásra van szüksége, szakmailag felkészült csapatunk várja érdeklődését.

Iratkozzon fel
szakmai hírlevelünkre!

Értesüljön újdonságainkról! Csatlakozzon uszodai és közületi medence gépészeti szakmai közösségünkhöz a hírlevelünkre történő feliratkozással!