Halk vízforgató szivattyúk

Uszodai gépészeti berendezések

Halk vízforgató szivattyúk

Energiatakarékos, extra csendes medence-szivattyú

A ZODIAC FloPro vízforgató szivattyú tökéletes megoldás oda, ahol a gépház közel esik a lakótérhez, lakószobához. Az ultra silent szivattyú biztosan nem zavarja a pihenni vágyókat, mivel legkisebb zajszintje 26 dB, amely bővel az átlagos 38 dB-es zajszint alatt van. 

Félsebességnél zajszintje körülbelül egy hűtőszekrényéhez hasonlítható. Ez azonban nem jelenti azt, hogy teljesítményben kompromisszumot kellene kötni.

Elérhető termékek

ZODIAC FloPro Vs vízforgató szivattyú

Extra halk, automatikus vezérlésű vízforgató szivattyú. Fordulatszáma 4 fő- és 6 alfokozat szerint állítható. A frekvenciaváltó a szivattyúval egybe van építve.

BADU PRIME sorozat, Grundfos NB sorozat

BADU PRIME sorozat, Grundfos NB sorozat

Külső frekvenciaváltóval és szinusz szűrővel egyedi kialakításban is elérhető nálunk. Kollégánk kiválasztja az adott uszodai környezetbe illeszkedő megfelelő típust és méretet.

A piacon az egyik leginkább energiahatékony vízforgató szivattyú

A fordulatszámot saját igényei szerint 4 fő- és 6 alfokozat szerint állíthatja be, ezáltal csökkentve a szükséges energiát. Az energiaköltségek akár 70%-kal csökkenthetők ezzel a szivattyúval, ezért a beruházás gyorsan megtérül és azon túl is még hosszú ideig használható. A kiváló anyagminőség és korrózióállóság biztosítják a hosszú élettartamot. Vezérlése nagyon egyszerű, egyszeri beállítás után automatikusan működik.

70%-kal kevesebb áramot használ, mint más konkurens termékek.

Csökkenti az üzemeltetési költségeket

Mobil vezérlődoboza segítségével bárhonnan intézheti a vezérlést.

Bárhonnan irányítható

Magas teljesítményű

3-30 m3/h teljesítmény H=2-22 m mellett.

Egyszeri beállítás után nem igényel további figyelmet.

Automatikus vezérlés

Kapcsolat

Akár konkrét árajánlatra, szervizre, alkatrészre vagy tanácsadásra van szüksége, szakmailag felkészült csapatunk várja érdeklődését.

Iratkozzon fel
szakmai hírlevelünkre!

Értesüljön újdonságainkról! Csatlakozzon uszodai és közületi medence gépészeti szakmai közösségünkhöz a hírlevelünkre történő feliratkozással!