Az olyan apró kényelmi funkciók, mint amilyet egy fürdőruha centrifuga képes nyújtani, jelentősen tud emelni a fürdőzésünk komfortján. Akár edzés vagy pihenés céljából veszünk igénybe egy uszodát, műanyag zacskóba vagy a törölközőbe csomagolni a fürdőruhát mindenkinek kényelmetlen.

Ma már erre is van megoldás!

A SWIMSUIT DRYER nem csak a rossz szagoktól és beposhadt fürdőruháktól képes megszabadítani a fürdőzni vágyókat, hanem a balesetveszélyt is csökkenti. Az öltözőben vagy a folyosón kézzel kicsavart ruhadarabokból kifolyó víz tócsákat alkothat, amin az óvatlan látogatók könnyen elcsúszhatnak.

 

A SWIMSUIT DRYER

Mi, a Neptun Filter-nél a a SWIMSUIT DRYER mellett tettük le a voksunkat, mivel jelenleg ez a legtartósabb és legbiztonságosabb termék a piacon. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleinknek olyan megoldásokat ajánljunk, melyek hosszú távon támogatják a zavartalan üzemeltetést.

Ebben a cikkünkben a SWIMSUIT DRYER fürdőruha centrifugát öt legfontosabb tulajdonsága alapján mutatjuk be:

SWIMSUIT DRYER fürdőruha centrifugáról röviden

A SWIMSUIT DRYER egy fürdőruha centrifugákra szakosodott angol gyártó, melynek termékei a világ minden táján megtalálhatók. A centrifuga eltávolítja a nedvesség 95%-át, ezáltal megóvva a vendégeket a vizes padló okozta balesetektől. Mindezt alig 10 másodperc alatt.

A SWIMSUIT DRYER falra szerelhető és beépíthető kivitelben 9 különböző színben érhető el.

SWIMSUIT DRYER szinvalasztekaA SWIMSUIT DRYER színválasztéka

Extra biztonság az erős fékrendszernek köszönhetően

Amellett, hogy a centrifuga ne induljon el nyitott fedéllel, fontos az is, hogy minél hamarabb álljon meg, amikor felnyitják. A SWIMSUIT DRYER fékrendszere azonnal megállítja a forgást, amint a fedél nyílni kezd. A teljesen zárt fékegység pedig megakadályozza, hogy bármilyen idegen anyag a rendszerbe kerüljön, ami akadályozhatja a megállást.

A SWIMSUIT DRYER motor- és fékrendszereA SWIMSUIT DRYER motor- és fékrendszere

A szerkezet formatervezése során elsőrendű cél volt a minél könnyebben kezelhetőség, illetve hogy ne legyenek erős élek, elkerülve ezzel a felesleges baleseteket, vágásokat.

A SWIMSUIT DRYER-nél ezen kívül fontos szempont a termékek tesztelése is. A termékek az iparági szabványoknál szigorúbb teszteken mennek át (PAR, RCD és GFCI).

Hazai szervizszolgáltatás, csere fürdőruha centrifuga biztosítással

A Neptun Filter hivatalos viszonteladóként szerviz szolgáltatást is nyújt, ami egyedülálló a piacon. Ha egy termék meghibásodik, a javítás ideje alatt cserekészüléket is biztosítunk.

Alacsony karbantartási igény

A piacon a legmagasabb standardoknak megfelelően készül a termék összes alkatrésze. A speciálisan tervezett léghűtéses és vízálló motor teljesítményvesztés nélkül bírja az intenzív használatot.

A gyártó 2 év garanciát nyújt az összes elektromos alkatrészre. 5 év után javasolt az első karbantartás beütemezése.

Egyszerű takarítási folyamatEgyszerű takarítási folyamat

A gép tisztítása rendkívül egyszerű, hetente mindössze 1 percet vesz igénybe. A fedél és külső dob is könnyen levehető, a géphez járó tisztító szettel pedig egyszerűen takarítható.

Csendes működés

A nagy teherbírású tartók jelentősen csökkentik a működés közbeni nemkívánatos zajt és rezgést. Ezen kívül a termék speciálisan tervezett rezgéscsillapítóval felszerelt, a még csendesebb működésért.

Rezgéscsillapító Swimsuit DryerRezgéscsillapító a SWIMSUIT DRYER-en

Könnyű felszerelés

A SWIMSUIT DRYER könnyen felszerelhető, mindössze egy 30 kg teherbírású falra és egy 220 – 240 V-os áramforrásra van szükség. Javasolt ezen kívül a gépet a vízelvezető rendszerhez is hozzákötni, de ez teljes mértékben kiváltható a csepptálcával.

SWIMSUIT DRYER a Neptun Filter-től

A SWIMSUIT DRYER magyarországi hivatalos viszonteladójaként a Neptun Filernél 9 különböző színben kínáljuk a terméket. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a termékkel kapcsolatban, kérdéseivel forduljon szakértőinkhez vagy rendelje meg a fürdőruha centrifugát webáruházunkból!