Az elmúlt évben mind a piac, mind az uszodaipar körülményei napról napra változtak, ami az előrejelzések alapján az idei évben sem lesz másképp, ezért idén is naprakész információkat szolgáltatunk a Magyar Fürdőszövetség azon tagjainak, akik feliratkoztak a hírlevelükre.

Miről ad tájékoztatást a Magyar Fürdőszövetség hírlevél?

A tavalyi év júniusában indult el a hírlevélünk a Magyar Fürdőszövetségnél.

Az első kiküldött MFSZ hírlevelet az uszodatechnikai eszközökbe történő beruházási költségek optimalizálásáról állítottuk össze.

Második, novemberi levelünkben a 2022-ben várható, minden iparágat érintő áremelkedés előtti utolsó kedvező eszközbeszerzési lehetőségekről olvashattak a feliratkozók, melyben a Stenner szivattyúk alkatrészeinek február elsejétől esedékes drágulására hívtuk fel a figyelmet.

Decemberi hírlevelünkben a Széchenyi Terv TOP Plusz (Terület-és Településfejlesztési Operatív Program Plusz) által elérhetővé vált – uszodatechnikai eszközök beszerzésére is felhasználható – vissza nem térítendő támogatást nyújtó pályázati lehetőségről írtunk.

Iratkozzon fel a Magyar Fürdőszövetség és Neptun Filter hírlevelére is!

Naprakész információkért és az iparággal kapcsolatos hírekért iratkozzon fel a Magyar Fürdőszövetség oldalán a szövetség hírlevelére. Illetve kövesse a Neptun Filter szakmai hírlevelét is, melyre a weboldal kezdőlapjának aljára görgetve tud feliratkozni.