BUKY a Hexagone robotja tökéletesen karbantartja a műfüves pályákat

BUKY, az automata működésű műfű karbantartó robot, karbantartja és biztonságossá teszi a műfüves pályákat. Büszkék vagyunk partnercégünkre, a Hexagone-ra, hogy egy újabb helyszínen, Dániában telepítettek 2 db karbantartó robotot, műfüves focipályán.

A műfüves pályák karbantarásának fontossága

A műfüves pályák vártnál gyorsabb elhasználódását az okozza, hogy a granulátum mely a szálak között terül el, a pálya közepére terelődik a mozgástól, így a pálya szélén gyorsabban kopnak a fűszálak, ahol pedig feltorlódik a granulátum, ott a műfű csúszós lesz, mely az ízületek egészsége érdekében is elkerülendő. Ezen kívül rengeteg apró szemét kerülhet a pályára melyek szintén gyorsíthatják a fűszálak kopását.

A BUKY a mágnessel és a tisztítókefével összeszedi a bekerült fém és egyéb hulladékot, a gumi granulátum eloszlását pedig egyenletesen tartja a pálya felületén. Opcionális kiegészítő segítségével akár automatikusan vissza is lehet tölteni a gumidarálékot. A robotok karbantartásával a műfű élettartama akár kétszeresére, 6-8 év helyett akár 12-13 évre nőhet.

A BUKY műszaki specifikáció

A BUKY műszaki adatai
Méret 1490 x 800 x 770 mm
Súly 140 kg
Üzemidő 3-5 h
Töltési idő 5h 30 m
Kezelt felület 100 x 70 m
Kefeszélesség 800 mm
Kefe 80 cm - Választható keménység: rugalmas, közepes, kemény
Tápegység 2 akkumulátor
Áramforrás 1490 x 800 x 770 mm

A BUKY főbb funkciói

Homogén karbantartás a teljes pályán

A BUKY-val kiegyenesíti a fűszálakat, homogenizálja a granulátum szemcsék eloszlását és megkönnyíti a granulátum utántöltését. A robot jó súlyeloszlásának köszönhetően nem hagy nyomot a műfüvön.

Egyszerű távvezérlés és beállítás

A BUKY pontosan felismeri a helyzetét, kiszámolja a pályaívét és beállítja a programját. Meghatározhatja, hogy a BUKY mely területen, illetve mikor dolgozzon. A robot saját, színes érintőképernyőjén beállíthatja az Önnek optimális üzemmódot, de a berendezés számítógépről, tabletről vagy applikáción keresztül okostelefonról távvezérléssel is irányítható.

Buky karbantartás közbenA Buky karbantartás közben

Biztonság minden tekintetben

A robot rendelkezik ultrahangos érzékelőkkel, melyek kifejezetten biztonságossá teszik mivel a robot érzékeli, ha közeledik valami felé. Hirtelen érkező akadály esetében a lökhárítóba épített érzékelő az azonnali megállást eredményez. A legpontosabb helymeghatározás eléréséért az ultrahangos érzékelők, a gps és a giroszkóp felel.

Okos megoldások, tartozékok:

Turf care adapter:

  • Szabványos vonórendszer
  • Kiegészítő adapter
  • Fellazító karom
  • Tisztító görgő
  • Egyengető kefe
  • Fém összegyűjtő mágnes

Applikáció kompatibilitás:

  • Mobil eszközök mint telefon és tablet
  • Laptop és asztali számítógép

Bemutatjuk Buky tartozékaitHexagone Buky és tartozékai

A Sandmaster és Hexagone közös fejlesztése a BUKY

A Hexagone Manufacture a Sandmaster céggel együttműködve fejlesztette ki a BUKY-t, a műfüves pályák rutinszerű karbantartására szolgáló automata robotot, mely a 2018-as Salon des Maires et des Collectivités Locales innovációs díjának nyertese volt.

BUKY a műfüves pályák rutinszerű karbantartására szolgáló automata robotHexagone Buky innováció díjas műfű karbantartó robot

A Sandmaster a műfüvek tisztításával és karbantartásával, a Hexagone pedig automata robot gyártással kapcsolatban rendelkezik komoly műszaki tudással, e kettő ötvözésének köszönhetően a BUKY magas minőséget tud képviselni a műfű karbantartó robotok között.

Buky műfű karbantartó robot a kínálatunkban

A Neptun Filter Kft. – a Hexagone kijelölt disztribútora – kínálatában a Buky műfű karbantartó robot és tartozékai is elérhetőek.